top of page

Aanbod

Zo Beval Ik - Coaching

Gedurende het gehele traject geef jij jezelf de ruimte om te ontdekken hoe jij het liefst wil bevallen en hoe je de kraamperiode wil gaan ervaren. Jouw eigen levensverhaal staat tijdens het traject centraal. Hierdoor ontdek je waar je kracht, maar ook je uitdagingen liggen. Je leert luisteren naar je lichaam en daarmee naar je intuïtie. Doordat je deze durft te gaan volgen, ga je voelen wat jij echt nodig hebt en geeft het je kracht om jezelf uit te spreken. Je voelt je emotioneel sterker, ervaart minder stress en hebt vertrouwen in je lichaam. Dit zorgt voor het ervaren van regie tijdens het geboorteproces en hiermee voor een verhoogde kans op een positieve bevallingservaring.
 

Het Zo Beval Ik – coachtraject bestaat uit vijf coachsessies. Daarnaast ga je zelf actief aan de slag met het Doe boek -  Ik Beval in Vertrouwen. Tijdens het gehele traject kun je via mail of Whatsapp contact opnemen. Elke vrouw is welkom, het maakt niet uit of je voor de eerste keer zwanger bent of dat je al eerder zwanger bent geweest.
 

Wat levert het traject jou op?

 • Een persoonlijke voorbereiding op de bevalling met als doel een positieve geboorte ervaring.

 • Je hebt vertrouwen in jezelf en je intuïtie, dit zijn de raadgevers tijdens je zwangerschap, bevalling en herstel.

 • Je weet waar je behoeftes en grenzen liggen met betrekking tot de bevalling en de kraamtijd en weet deze uit te dragen naar je omgeving.

 • Je staat in verbinding met je lichaam, je herkent hierdoor de signalen van stress en durft emoties te voelen.

 • Je weet hoe je de regie kunt pakken en behouden tijdens het geboorteproces.

 • Lichamelijke en emotionele gezondheid voor jou en je kindje.

 • Een sessie na de bevalling, om negatieve gevoelens of ervaring rondom de bevalling tijdig te herkennen. Hiermee voorkom je mogelijke (psychische) klachten en bevorder je het herstel.

"Whenever and however you give birth,
your experience will impact your emotions, your mind, your body, and your spirit.


For the rest of your life."


                          - Ina May Gaskin -

IK-BEVAL-IN-VERTROUWEN.png

Wat kan je verwachten?
Voordat we gaan starten bespreken met elkaar wat jouw wensen zijn voor de coachsessies. Hierin kijken we altijd naar wat bij jou past en wat goed voelt. Jij bepaalt wat we in de sessies bespreken.

Tijdens het Zo Beval Ik - Coachtraject volgen we in de basis de hoofdstukken uit het Doe boek – Ik Beval In Vertrouwen en sluiten we af met een sessie na de bevalling waarin we terug kijken op de geboorte en jouw ervaring.
Je gaat zelf aan de slag met het schrijven van het Doe boek. Deze bevat veel waardevolle informatie en tips en bestaat uit vier delen; mijn leven, ik verwacht, ik beval, mijn herstel.

Je kan op elk moment tijdens jouw zwangerschap beginnen met het coachtraject. Het traject bestaat uit vijf sessies en in overleg bepalen we wat de duur van het traject wordt. Dit wordt uiteraard enigszins bepaald door de huidige termijn van je zwangerschap. Als je behoefte hebt aan een extra sessie of meerdere sessies, is dat uiteraard mogelijk. Het traject volg je alleen, maar je partner is zeker welkom tijdens een sessie!

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Mijn aanbod

 • Vrijblijvende telefonische kennismaking

 • 5 sessies van 60 minuten (waarvan 4 tijdens de zwangerschap en 1 na de bevalling)

 • Het Doe boek - Ik Beval In Vertrouwen

 • Sessies zijn zowel online als offline mogelijk (omgeving Den Haag)

 • Tijdens het gehele traject mag je contact met me opnemen via Whatsapp en mail

 • € 449,- (incl. BTW en Doe – boek Ik Beval in Vertrouwen)

 • Betalen in termijnen is mogelijk

 • Extra individuele coachsessie van 60 minuten is mogelijk voor € 90,- (incl. BTW)

logo-zo-beval-ik-tm-kopieren.png
bottom of page